Simina Mistreanu

Aprilie 14, 2008

Doua rele, una buna

Filed under: personale — animist @ 9:32 pm

Ce faci intr-o zi cand te trezesti tarziu pentru o conferinta la care stii ca oricum nu vei putea sta pana la capat? Pentru ca trebuie sa pleci la facultate, sa semnezi condica de prezente si dupa aceea sa fugi mai departe. Ca sa suporti aerele unui om prost-dispus, caruia ii ceri doar zece minute pentru un interviu. Dupa care ramai blocata in intersectie la Obor, schimbi doua taxiuri, alergi prin ploaie si tot ratezi examenul la Internet.

Te intorci acasa si stii ca mai ai de dat telefoane, de vorbit cu oameni pe mess si de scris doua articole si vreo zece mailuri.

Mie imi place meseria asta. Dar uneori parca uit de ce. Pentru ca ma agit prea mult, dorm prea putin, mananc prea multe prostii. Si, la final de zi, te intrebi cui ii pasa de lucrurile pe care le scrii tu, cine va tine minte articolul tau de patru pagini de Word, cine va avea macar rabdare sa-l citeasca pana la capat. Cui ii va pasa ca tu l-ai scris seara tarziu, dupa un interviu si un examen ratate, plus o alergatura prin ploaie? Parca nici tie nu iti mai pasa. Vrei sa bei un pahar cu lapte si sa dormi.

Dar suna telefonul si un om iti zice ca pdf-ul pe care i l-ai trimis pentru niste legende de poza l-a facut sa lacrimeze. Ca e cel mai sincer lucru care s-a scris pana acum despre el. Si atunci iti aduci aminte de ce iti place meseria asta.

Anunțuri

Lasă un comentariu »

Niciun comentariu până acum.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

Creează un sit web gratuit sau un blog la WordPress.com.

%d blogeri au apreciat asta: