Simina Mistreanu

Septembrie 18, 2007

Printre altii 10.000

Filed under: personale, romanian blogging — animist @ 2:21 pm

Blogosfera romaneasca se poate lauda cu peste 10.000 de nume. Cele 10.000 de nume nu se pot lauda insa cu barem zeci de cititori fiecare. Ce face diferenta? Numele in sine, profesia, temele abordate, site-urile de pe care preiei stiri, brandurile care se vor promovate, atitudinea, aciditatea, blogroll-urile in care te regasesti, talentul, umorul, misterul, prostia.

Si ce cauta bloggerii? Atentie, notorietate, microfoane, tribune, canale de comunicare, fani, schimb de idei, linkaiala, liniste, informatie, impuls, surse de venit, prieteni virtuali.

De ce mi-am facut eu blog? De curiozitate. 

Anunțuri

3 comentarii »

 1. Cred ca poti sa spui lejer ca e foame de atentie si notorietate printre bloggeri. Mai putini sunt cei care cauta oameni interesanti, cu care pot avea schimburi de idei interesante.

  Ti-ai satisfacut curiozitatea?

  Comentariu de Botache — Septembrie 19, 2007 @ 10:14 am

 2. Inca nu, dar multumesc pentru sustinere

  Comentariu de animist — Septembrie 22, 2007 @ 11:47 am

 3. Unii dintre ei/ele au pur si simplu nevoie sa se valideze pe sine prin scris, nu de alta, dar, avind mari ambitii scriitoricesti si nereusind sa publice in stil clasic (stii tu, padurea taiata, cartea tiparita), simt ca blogul asta e un fel de carte, asa, cu care sa te mindresti in fata altora si a ta.
  Altii simt ca NECESITATEA de a scrie zilnic (pentru a-si tine presupusii cititori posted, as in keep me posted) ii va obliga sa aiba o existenta oarecum mai ordonata sau macar adunata in jurul ideii de „exista un lucru pe care-l fac zilnic si cu oarece religiozitate” (scrisul la blog).
  Am cunoscut cindva o persoana care si-a luat niste capre ca sa nu mai innopteze pe unde apuca. Adicatelea, trebuia sa vina seara acasa, la capre, sa le dea mincare. Asa si bloggerii, trebuie sa scrie zilnic (unii fac eforturi deosebite, chiar daca rezultatul e… hmmm).
  Si tot asa.
  De fapt, cred ca fiecare are un razboi personal de dus cu cineva (primaria, vecinul, iubitul prea insensibil, firma de cablu, etc.) sau cu sine, pe care-l duce prin scris.

  Comentariu de gadjodillo — Septembrie 25, 2007 @ 9:53 am


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

Blog la WordPress.com.

%d blogeri au apreciat asta: